Ja es poden comprar entrades i abonaments per a la temporada d'estiu de la Piscina Municipal

Dijous, 2 de de juny de 2022 a les 11:00

Enguany, la compra dels abonaments i entrades es podrà realitzar de forma telemàtica i presencial. La temporada de bany s'inicia el proper 4 de juny.

Amb la voluntat d'agilitzar la venda d'entrades diàries, pack d'entrades i abonaments de temporada de la Piscina Municipal, l'Ajuntament ha posat en marxa un nou sistema de compra telemàtica que es podrà realitzar a través de la web http://piscinaorrius.cat  o des de l'app mòbil apta per a IOS i Android (Consulteu aquí tota la informació).

Per a aquelles persones que prefereixin fer-ho de forma presencial, també s'oferiran dos punts de venda físics (pagament a través de TPV):

NOTA:

*Les entrades especials per a grup (casals, entitats sense afany de lucre...) s'hauran de sol·licitar prèviament i han de rebre autorització d'ús de l'equipament en les dates sol·licitades.

**Les bonificacions aplicables als abonaments individuals s'hauran de sol·licitar prèviament demanant cita als serveis socials de l'Ajuntament: 937971455.

En ambdós casos el pagament s'haurà de realitzar de manera presencial al punt de venda de l'OAC de l'Ajuntament.

Cursets de natació

Fins el dia 23 de juny, estan obertes les inscripcions per als cursets de natació que tindran lloc del 27 de juny al 14 de juliol. Per a més informació: Cursets Natació.

 

Darrera actualització: 02.06.2022 | 13:17