Rutes Parc Serralada

En el ple municipal del dijous 9 de juny de 2016, l'Ajuntament d'Òrrius va aprovar la incorporació formal d'aquest municipi al Consorci del Parc de la Serralada Litoral.

El consorci està constituït actualment per la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, els Consells Comarcals del Maresme i el Vallès Oriental i els municipis d'Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, la Roca del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, Premià de Dalt, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Òrrius, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt. Tan bon punt el Consell Plenari del Consorci n'accepti la incorporació, Òrrius esdevindrà el 15è municipi del parc i completarà el procés d'ampliació de l'EIN aprovat l'any 2013.
 
El Parc de la Serralada Litoral comprèn l'Espai d'Interès Natural la Conreria-Sant Mateu­-Céllecs, inclòs al Pla d'espais d'interès natural (1992), i es regeix pel seu propi Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge (2004).

La incorporació de nou territori també va permetre incorporar més valors naturals, socials i culturals; nous àmbits amb espècies de flora i fauna d'interès, paisatges exemplars i indrets de valor geològic, alhora que va millorar la coherència ecològica i la connectivitat entre espais naturals que disminueixen la vulnerabilitat dels hàbitats.

El Parc de la Serralada Litoral gaudeix de diverses rutes i activitats per realitzar en família o amb amics, per tal de conèixer el territori. A continuació, us adjuntem la pàgina web oficial del parc perquè pugueu consultar tot el que s'hi fa:

Pàgina web del Parc                       

 

Horari:  
Consultar a la pàgina web
Darrera actualització: 19.09.2018 | 13:21