Servei d'Atenció Domiciliària

Servei d’Ajut al Domicili (SAD)

Ajudem a les persones grans, infants i/o famílies empadronades a Òrrius que tenen dificultats per a poder continuar en el seu domicili en les millors condicions, intentant millorar la seva autonomia personal.

Com ho fem:

- Ajudant les persones grans per a realitzar les activitats de la vida diària (higiene personal, ajudar a preparar el menjar, seguiment mèdic, acompanyaments per fer gestions...).

- Ajudant a famílies amb infants que necessiten suport per afavorir la seva autonomia (suport en les tasques i l’organització domèstica, suport dels hàbits d’higiene, alimentació, educació, etc...).

- Ajudant a les persones que cuiden infants i/o familiars malalts amb dependència.

- Ajudant a les persones que tenen problemes d’organització domèstica (ajuda per fer les compres, per netejar, per tenir cura de la roba...).

- Ajudant també a persones amb un cert nivell d’autonomia que es troben en situació de fragilitat: persones molt grans que viuen soles amb risc de caiguda, amb problemes de memòria o deteriorament cognitiu...

Gestionant el servei de teleassistència

REQUISITS PER ACCEDIR AL SERVEI

Per saber si la persona pot accedir al Servei d’Ajut a Domicili, cal fer una entrevista en què es farà un estudi de la situació sociofamiliar, econòmica i de salut. Si la Treballadora social ho creu convenient, també es pot fer una visita a domicili per valorar les condicions de l’habitatge.
A partir de tota la informació recollida, la Treballadora social valorarà si és convenient iniciar el servei o si convé un altre recurs més adient a les necessitats detectades.

SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA:

Servei domiciliari d’atenció permanent a distància a través del control remot telefònic.

Si estàs sol, ets una persona gran i/o tens alguna malaltia amb risc de caure a casa teva, demana per aquest servei.
Aquest servei està subvencionat per l’Ajuntament d’Òrrius, tot i que pot tenir un cost econòmic per la persona en funció de la seva situació econòmica. Per saber si el servei tindrà cost o no, cal fer un estudi de la situació econòmica.
El servei de Teleassistència és compatible amb un altre Servei d’Ajut a domicili. 

COM PUC DEMANAR AQUESTS SERVEIS (D’AJUT A DOMICILI I/O EL TELEASSISTÈNCIA)?

Cal demanar dia i hora de visita
1. Per telèfon 937971455.
2. Per e-mail orrius@orrius.cat.

 

 

 

 

Darrera actualització: 05.03.2019 | 11:57