Espai Jove

L’Espai Jove està al Centre Cívic Can Mestres, al C/Vista al Montseny. És un espai polivalent, donat que s’hi realitzen activitats per a totes les edats, però intentem mantenir uns horaris exclusius per als joves de més de 12 anys, on pugueu realitzar treballs de l’institut o de la universitat, connectar-vos a internet, fer les vostres demandes d’informació, participar a l’organització de les activitats del poble, o simplement passar la tarda amb els amics i amigues jugant a jocs de taula, escoltant música, llegint...

Disposa de dues plantes i dues terrasses que es poden utilitzar per fer-hi activitats diverses, de manera que ofereix moltes possibilitats de realitzar activitats paral·leles i és ideal perquè tothom trobi el seu espai i moment:

  • Sala Polivalent: Espai de trobada i d'esbarjo amb tennis taula, futbolí, jocs de taula, altaveu Bluetooth... Preparat per acollir obres teatrals de petit format, trobades d'entitats i/o actes culturals.
  • Sala d'estudis: Espai per donar servei als/les joves estudiants i acollir tallers, cursos, reunions, xerrades... DURANT L’ÈPOCA D’EXÀMENS S’OFEREIX TAMBÉ L’HOTEL D’ENTITATS per disposar de més tranquil·litat (cal fer sol·licitud a l’Ajuntament).
  • Punt TIC: Espai amb ordinadors i connexió a internet. Suport a la ciutadania que vulgui endinsar-se en el coneixement i ús de les noves tecnologies.
  • Punt d´Informació Juvenil: Espai d'atenció de consultes, d'assessorament i recerca d'informació juvenil.
  • Punt de Servei del Bibliobús: Recull de llibres que periòdicament ens cedeix el bibliobús per a consulta i préstec.
  • Punt d’Informació del Servei de Mobilitat Internacional del Maresme

ALTRES INFORMACIONS:

          

BEQUES CARNET JOVE 2019

Us informem que ja està obert el termini per presentar candidatura  a lesBeques Carnet Jove – 2019. Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds fins al 24 d’abril!

Horari:  
Darrera actualització: 09.04.2019 | 09:34