tancar Tancar googleMaps

Ajuntament d'Òrrius

El Municipi / Medi Ambient
 • ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS FORESTALS DEL MARESME

  Des del Consell Comarcal es dóna suport a l’Associació de Propietaris Forestals del Maresme, endegada amb el suport del propi Consell Comarcal, per tal d’aconseguir que tots els propietaris forestals de la comarca, privats i públics, puguin rebre suport tècnic i acollir-se als ajuts per fomentar l’ordenació i gestió forestal i el tractament dels boscos afectats.

  Properament es publicaran els ajuts del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya pel tractament de les pinedes afectades pel Tomicus, i per poder-hi accedir, els propietaris s’han d’haver associat a una de les Associacions de Propietaris Forestals.

  No és incompatible amb formar part d’altres associacions de propietaris, i no s’ha de pagar cap quota d’inscripció, ni de manteniment anual.

  Per a qualsevol informació complementària, us podeu adreçar al sr. Oriol Bassa i Vila, Tècnic de Medi Ambient del Consell Comarcal, al tel. 629040295, o bé al correu pinedesmaresme@ccmaresme.cat.


   
 • BANC DE TERRES

  És un registre administratiu de caràcter públic en el qual inscriure les ofertes dels propietaris de parcel·les de conreu actualment en desús ubicades en el terme municipal i les demandes de les persones interessades en desenvolupar el seu propi projecte professional a partir de la producció agroecològica i de proximitat.

   


  SOL·LICITUD DE TERRENYS


  OFERTA DE TERRENYS

   
 • ELS NOSTRES RESIDUS

  COM ES GESTIONEN?

  Model 5 fraccions

  El model de recollida selectiva de 5 fraccions és el més habitual a Catalunya. La majoria de municipis i ens locals disposen de 5 contenidors on llençar els residus que generen, bé sigui al carrer, bé sigui pel sistema porta a porta: el groc pels envasos lleugers, metàl·lics i brics; el verd pels envasos de vidre, el blau pel paper i cartró, el marró per la fracció orgànica i el gris per la fracció resta. En els municipis que tenen implantat aquest model, els residus que no poden llençar-se en cap d’aquests contenidors, hi ha establerts altres sistemes de recollida, com ara les deixalleries fixes o mòbils a les grans ciutats, la recollida a domicili de la poda o dels residus de gran volum.

  ON VAN?

  RECOLLIDA SEL·LECTIVA (paper, cartró, plàstic i vidre):

  SIMMAR (Serveis Integrals de Manteniment del Maresme, SL)

  RECOLLIDA FRACCIÓ ORGÀNICA I REBUIG:

  Consorci per al tractament de residus sòlids urbans del Maresme

  RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS (TOTS EL DIMARTS LABORABLES):

  Deixalleria d’Argentona

  (Per demanar la recollida porta a porta de voluminosos en domicilis fora de la ruta de recollida del rebuig, poseu-vos en contacte el divendres abans. AJUNTAMENT: 937971455)


   
Ajuntament d'Òrrius
Plaça de l'Església, 5. 08317 Òrrius
T. 93 797 14 55 / F. 93 756 06 73
NIF. P0815200A
diputació de barcelona