tancar Tancar googleMaps

Ajuntament d'Òrrius

El Municipi / Entitats

 
Aqui podeu trobar totes les entitats que hi ha a la vila. Si esteu interessats en afegir-vos a alguna d’elles, podeu posar-vos en contacte directament amb els seus responsables.
 
Si voleu participar d’alguna manera en les activitats que organitza periòdicament l’Ajuntament, com les Festes Majors, celebracions puntuals, o proposar-ne alguna de nova, ja sigui des de la vostra entitat com a nivell particular, no dubteu en posar-vos en contacte amb la Regidoria de Cultura i Festes i feu-nos la vostra proposta de participació.
 
 
     Entitats

A la Feixa Biker’s

Esports, Oci

adreça:
Passeig de les Oliveres, 5B
08317, Òrrius
web:
orrienca.blogspot.com
e-mail:
pedaladaorrius@hotmail.com
A la Feixa Biker’s Club

Som un grup de joves del poble enamorats de la BTT i de les nostres muntanyes. Durant l’any ens mantenim entretinguts fent sortides i, quan s’acosta la fi de l’any, organitzem la Pedalada popular d’Òrrius, coneguda amb el nom de “L’Orrienca”. S’emmarca dins les activitats de la Festa Major d’Hivern. La primera edició es va celebrar l’any 2007 gràcies a la perseverància i dedicació d’en Toni, l’Albert, l’Edu i en Cisco. Actualment seguim endavant amb l’organització de la nostra pedalada, la qual ja compta amb un renom entre les pedalades populars de Catalunya i una participació de 500 inscrits per edició, degut bàsicament a les característiques tècniques del recorregut, l’organització i els voluntaris presents el dia de l’esdeveniment, que fan que tot això sigui possible amb la seva gran dedicació.Organitza A la Feixa Biker’s: orrienca.blogspot.com - facebook

Col·laboradors: 
nutrisport 
taymory
monbike mataro
 
Patrocinadors:
sbrstore.com 
escolatenismataro.com 
grafipac.com
orrius.cat
Cansaladeria Cal Truch
Vins Illamola
Apple Fruits
Forn César Díaz

Ajuntament d'Òrrius
Plaça de l'Església, 5. 08317 Òrrius
T. 93 797 14 55 / F. 93 756 06 73
NIF. P0815200A
diputació de barcelona