tancar Tancar googleMaps

Ajuntament d'Òrrius

// L‘Ajuntament / Benvinguda de l’Alcalde

 
Benvingudes i benvinguts,

És per a mi un orgull presentar-vos la web d’Òrrius, que esperem serveixi per obrir les portes del nostre encantador poble al món, el poble més petit del Maresme, actualment amb 690 habitants*.
Òrrius ha estat sempre especial per la seva tranquil·litat, el seu entorn natural privilegiat, envoltat de muntanyes i amb un aire gairebé únic, situat a cavall entre el Vallès i el Maresme.
És per tot això que a aquells que hi vivim, Òrrius ens encanta.

Il·lusionat, doncs, per aquesta iniciativa, convido a qui no ens conegui a acostar-se i gaudir d’unes bones passejades pel poble i els voltants, que de ben segur us faran recuperar la pau que a vegades es perd per la immediatesa del dia a dia.

Pel que fa a vosaltres, orriencs i orrienques, aquesta vol ser una manera d’apropar-vos a casa l’actualitat del poble, saber de primera mà com està treballant l’Ajuntament per fer millores, quines activitats fem i farem, fer alguns tràmits pels quals ara heu de presenciar-vos a l’Ajuntament, oferir-nos els vostres suggeriments i propostes i, en definitiva, obrir una nova finestra a la vostra disposició perquè així ens enriquim mútuament.

No oblideu que el poble som totes i tots i així l’hem de continuar dibuixant.

CÉSAR DÍAZ CARPENA
Alcalde
 
 
*Data d’actualització: 01/01/2014

Ajuntament d'Òrrius
Plaça de l'Església, 5. 08317 Òrrius
T. 93 797 14 55 / F. 93 756 06 73
NIF. P0815200A
diputació de barcelona