Pere Puig Vila (ERC)

Segon tinent d'alcalde
Regidor de Serveis i Vies Públiques i Medi Ambient

Pere Puig Vila. Va treballar durant molts anys en el món de la construcció. Actualment està jubilat i es dedica plenament a les tasques de la regidoria de Serveis i Vies Públiques i Medi ambient. Com a regidor de l'ajuntament està compromès amb els vilatans per tal que puguin gaudir d'unes infraestructures adeqüades, així com també vetllar pel medi ambient. Tot això, podent disposar de serveis de primer nivell i qualitat.

Responsabilitats:

  • Serveis i Vies Públiques: Entreteniment i neteja de dependències municipals, vies públiques, parcs, jardins i zones verdes. Gestió del servei d'enllumenat públic, clavegueram i control del servei de subministrament d'aigua potable i del servei de recollida d'escombraries i voluminosos. Transport públic i correus també formen part d'aquesta àrea municipal.
  • Medi Ambient: Comprèn la gestió integral del medi ambient que sigui de competència municipal i la coordinació amb l'administració estatal i autonòmica. Contaminació acústica i contaminació lumínica. Neteja de lleres públiques i llicències mediambientals i d'activitats.

Dedicació: dedicació sense retribució

Retribució: Assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església 5 - 08317 Òrrius - Barcelona
Telèfon:93 797 14 55
Adreça electrònica: puigvp@orrius.cat
Horari:  
hores convingudes
Darrera actualització: 17.07.2019 | 19:50