Imma Triadó Esplugas (ERC)

Regidora d'Hisenda i Patrimoni, Recursos Humans, Promoció Econòmica, Salut Pública, Benestar Social, Turisme

Llicenciada en Geografia i Història, especialitat Geografia per la Universitat de Barcelona i màster en Project Management Gestió de projectes eficients en qualitat, temps i cost per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha desenvolupat la  seva  trajectòria professional a l’administració pública de la Generalitat en la gestió de beques, ajuts i subvencions en l’àmbit  d’universitats i recerca i  actualment és directora de l’ àrea universitats a l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

Des del coneixement i vinculació personal en les activitats,  associacions i iniciatives que s’han dut a terme d’Òrrius  i aportant l’expertesa  professional en gestió pública, el seu propòsit  és  exercir amb responsabilitat les regidories que té encomanades  a fi d’aconseguir el benestar de totes les persones que viuen en el municipi, amb especial atenció a les persones amb necessitats des de la regidoria de benestar social, la transparència de la  hisenda municipal per tal que els orriencs coneguin en tot moment  l’execució del pressupost municipal pel que fa a ingressos i despeses. Des de l’àrea de promoció econòmica es vol fomentar un creixement sostenible d’Òrrius per  millorar la qualitat de vida i benestar dels seus habitants. 

Responsabilitats:

  • Hisenda i Patrimoni i Recursos Humans: Té atribuïts els afers d'ordre pressupostari, fiscal, financer i patrimoni, així com la gestió del personal funcionari, laboral i eventual al servei de l'Ajuntament.
  • Promoció Econòmica i Turisme: És la que s'encarregarà de projectar al municipi a l'exterior mitjançant la organització d'esdeveniments que milloren les expectatives del municipi en aquest aspecte.
  • Salut Pública: Gestió dels serveis sanitaris d'àmbit municipal. Dispensari municipal i gestió del cementiri municipal.
  • Benestar Social: Gestió integral dels serveis socials i la coordinació amb les altres administracions implicades; així com el padró municipal de beneficiència.

Dedicació: dedicació sense retribució

Retribució: Assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església, 5 - 08317 Òrrius
Telèfon: 93 797 14 55
Correu electrònic: triadoei@orrius.cat
Horari:  
hores convingudes
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 24.10.2017 | 07:52