Francesc Garrido Verdugo (PDeCAT)

Regidor d'Esports, Innovació i Tecnologia i Transparència

Francesc Garrido Verdugo. Va estudiar enginyeria química a l'Institut Químic de Sarrià, enginyeria de qualitat i màster en afers europeus. Vinculat des de jove amb ONG’s, associacions culturals i de voluntariat social. Fundador de CSV Experts i membre del consell d'administració de Pharma IT Partner Services, ambdues empreses de serveis per a la indústria farmacèutica. Com a regidor de l'ajuntament està compromès amb que el vilatà pugui gaudir de les diferents activitats esportives que es duguin a terme al municipi, així com en la millora de les telecomunicacions, podent disposar de serveis de primer nivell i de qualitat.

Responsabilitats:

  • Esports: Comprèn totes aquelles actuacions orientades a fomentar el coneixement i pràctica de l'esport al municipi.
  • Innovació i Tecnologia (Telecomunicacions): Gestió i coordinació de l'acció municipal amb les altres institucions i entitats del país per millorar les telecomunicacions dins del municipi d'Òrrius.
  • Transparència: Gestió i coordinació de l'acció municipal amb les altres institucions i entitats del país per millorar les prestacions d'aquest servei públic dins del municipi.

Dedicació: dedicació sense retribució

Retribució: Assistències (Juntes de Govern: Màxim 130€/sessió – Plens: Màxim 150€/sessió – Comissió Especial de Comptes, Comissió informativa permanent general del ple i altres comissions especials: Màxim 60€/sessió).

Plaça de l'Església, 5 - 08317 Òrrius
Telèfon: 93 797 14 55
Correu electrònic: garridovfr@orrius.cat
Horari:  
hores convingudes
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 24.10.2017 | 07:53