Programa Operatiu Estacional Grèvol 2017/18

Dimecres, 20 de desembre de 2017 a les 00:00

Com és habitual, amb l'arribada de l'època nadalenca, la policia de la Generalitat -mossos d'esquadra (PG-ME) ha activat el Programa Operatiu Estacional Grèvol 2017/18.

Enguany la PG-ME continua amb l'activació del nivell 4 d'alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu, les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període nadalenc conviuran amb l'increment dels recursos policials que es destinen a la prevenció de l'activitat terrorista, amb l'objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.

La durada d'aquest programa serà del 20/11/2017 al 14/01/2018. Durant aquest període els efectius policials es posaran en contacte amb els gremis, associacions, comerços i empreses amb la finalitat de transmetre consells de seguretat i en aquest sentit afavorir l'intercanvi d'informació amb la finalitat de prevenir la comissió de fets delictius.

D'altra banda, es posaran en marxa les accions policials concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos i superfícies comercials i empresarials així com en l'oci nocturn, la mobilitat (tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats), i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin activitats amb motiu de les celebracions en dies assenyalats.

Els fem arribar diversos tríptics amb consells de seguretat que esperem els resultin d'utilitat.
Per obtenir informació actualitzada el CME és present a diverses xarxes socials

Darrera actualització: 20.12.2017 | 14:01