Jordi Rull i Claus. Alcalde d'Òrrius

Salutació

Benvolgudes i benvolguts,

Em plau, en especial manera, donar-vos la benvinguda al nostre poble, Òrrius, des d'aquesta seu electrònica, eina que tenim al nostre abast per fer conèixer les nostres realitats a tothom.

Per a aquells que viviu aquí i ja coneixeu el nostre privilegiat entorn, aquesta eina servirà perquè pugueu, en tot moment, estar informats de totes aquelles coses d'interès que passen al municipi, des de l'actualitat de les festes i actes sòcio-culturals, passant per l'agilització dels tràmits burocràtics, fins i tot, com conèixer els acords dels Plens Municipals i, en resum, disposar d'un mitjà per apropar el ciutadà a l'administració pública.

Per a aquells que no ens coneixeu, Òrrius és un poble del Maresme interior que es troba en un entorn natural ben conservat, ben comunicat per carretera al sud amb Argentona i al nord amb la Roca del Vallès, que forma part del Parc de la Serralada Litoral i de la denominació vinícola d'origen d'Alella.

Aquesta situació privilegiada i la seva biodiversitat en fauna i flora fa ideals les activitats a l'aire lliure, com són les rutes a peu, en bicicleta o a cavall per la multitud de senders que travessen el municipi.

Si decidiu venir-nos a veure per gaudir del nostre entorn, estaré encantat de poder saludar-vos personalment.

J.R.

Darrera actualització: 14.11.2017 | 11:02
Darrera actualització: 14.11.2017 | 11:02