Ple Municipal

4 de maig 2020. 11h. Acords Ple Ordinari a distància.

Per primer cop i tal com marquen les circumstàncies extraordinàries de confinament per la crisi de la Covid-19, el ple ha estat retransmès a través de Localredmeet i s'han pres els acords següents, previstos a l'ordre d'assumpres inclosos a la convocatòria.

Alguns dels acords que es van prendre en aquesta sessió van ser els següents: 

Aprovació de la celebració telemàtica d’aquest Ple Municipal

Aprovació dels comptes de gestió i recaptació presentats per l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació, Exercici 2019.

Ratificació del conveni acord de pagament amb el Consell Comarcal del Maresme.

Aprovació del Pla de sanejament financer 2020-2023.

Aprovació de l’acta de les operacions de delimitació dels termes municipals de Cabrils i Òrrius.

Ratificació dels acords de la Junta de Govern Local pel que fa a la suspensió de taxes i les modificacions del calendari fiscal 2020.

La majoria de les decisions més rellevants que es porten a terme en un ens es prenen a les sessions plenàries, ja que el Ple és l'òrgan de màxima representació política de la ciutadania. 

Els plens ordinaris se celebren amb una freqüència trimestral, i els extraordinaris segons les necessitats de govern, o quan es donin les circumstàncies establertes a la legislació vigent.

Les sessions ordinàries tindran lloc el 2n dijous dels mesos de març, juny, setembre i desembre a les vuit del vespre. En cas que la data de celebració de la sessió s'escaigués en festiu o vigília assenyalada, aquesta es traslladarà al dijous següent.

 

Accediu a les actes

Darrera actualització: 08.05.2020 | 17:59
Darrera actualització: 08.05.2020 | 17:59