Zing Músiques del Món tanca la temporada de la Sala Teatre

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 00:00

El concert de Zing Músiques del Món ha estat l'últim concert de la temporada de la Sala Teatre, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, que incloia l'espectacle dins la programació de les activitats del Parc Serralada Litoral, amb "Viu el Parc!", agenda d'activitats del Parc Serralada Litoral. Novament, el teatre es va tornar a omplir i es va acomiadar la temporada de la millor manera possible.

Les components del grup van captivar el públic amb la música de diferents indrets, cultures i tradicions del món. L'arranjament i la sonoritat de les peces escollides i adaptades al gust de les components van dotar el concert d'un valor afegit que no va deixar indiferent a ningú.

El públic es va mostrar molt satisfet i amb ganes de propers esdeveniments. Els organitzadors dels concerts i activitats culturals de la Sala Teatre estan molt contents amb el resultat i la rebuda que aquestes han tingut al poble. La remodelació que es va dur a terme ha permès incloure nous formats a la programació cultural del teatre i ampliar l'oferta d'espectacles. Aquesta primera temporada ja es dóna per finalitzada i es tanca amb una valoració molt positiva. Ara toca treballar de cara a la propera temporada, però les activitats culturals del poble no s'acaben. 

El mes de juliol tindrà lloc l'Òrrius Escena en Viuel festival que concentra tots els actes culturals que es duen a terme al municipi. Per a més informació podeu consultar l'enllaç i estar atents a les properes informacions que us penjarem a la pàgina web de l'Ajuntament i a les nostres xarxes socials: Facebook o Instagram

Darrera actualització: 06.06.2018 | 12:28