Òrrius ret homenatge a Sergi Llongueras, Laia Esquis i Pol Tarrés

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 00:00

A l’acte hi van assistir el sotsdirector general d’activitats esportives de la Generalitat, Oriol Marcé i l’alcalde d’Òrrius, Jordi Rull

Dissabte 24 de novembre el poble d’Òrrius va fer un homenatge esportiu a en Sergi Llongueras, la Laia Esquis i en Pol Tarrés pels èxits assolits durant aquesta temporada i on també es va lloar la feina de l’Escola de Trial d’Òrrius, centre esportiu on actualment hi entrenen al voltant de 40 alumnes.


La temporada realitzada pels pilots orriencs ha estat extraordinària. En Sergi Llongueras és campió de Catalunya, de la Copa Catalana, de la Copa Osona, campió d’Espanya i subcampió del Món 2018. També va participar a la competició de Trial de les Nacions, on l’equip espanyol va assolir la medalla d’or. La Laia, de només 12 anys, és campiona d’Espanya i quarta del món. En Pol Tarrés va quedar en la setena posició en el campionat del Món de Trial, dins del top 10. Un palmarès marcat pels bons resultats i per la feina ben feta.


L’acte va començar amb el parlament de l’alcalde del municipi, Jordi Rull, que recordava els èxits de cadascun dels homenatjats. Es va mostrar molt orgullós dels resultats assolits pels riders d’Òrrius i va destacar la feina que hi ha darrere de cada medalla i campionat. També va fer especial menció de l’Escola de Trial, recordant l’esforç i la constància que hi ha perquè el projecte tiri endavant. És una escola reconeguda a nivell de comarca, però també a nivell mundial, ja que hi venen diferents pilots de diversos països a entrenar, com per exemple, el Japó.

L’esdeveniment també va comptar amb la presència del sotsdirector general d’activitats esportives, Oriol Marcé, que va felicitar als campions i va destacar, novament, la feina feta des de l’Escola de Trial, on es treballa la disciplina, la competitivitat, la salut, el companyerisme, l’esforç i la constància. També va voler remarcar els bons resultats de l’esport català i els va convidar a continuar com fins ara.

En Sergi, la Laia i en Pol van explicar als assistents com van ser els seus inicis en el món del trial, com van començar a competir i com se senten després d’haver aconseguit aquests èxits. Tots estaven d’acord en que el recolzament dels seus familiars i dels amics més propers eren peces clau per tirar endavant i competir al més alt nivell. Amb la sala quasi bé plena, els pilots van poder compartir i agrair als seus seguidors el suport rebut. L’acte va acabar amb un berenar, on la gent va poder acostar-se a felicitar als riders.

Enhorabona campions!

Darrera actualització: 26.11.2018 | 15:28