Òrrius celebra la 20a edició de la Festa de la Gent Gran

Divendres, 26 d'octubre de 2018 a les 00:00

El diumenge 21 d'octubre es va celebrar la 20a edició de la Festa de la Gent Gran, un homenatge a totes les persones grans del municipi.

Com cada any el gegant va rebre amb el seu ball oficial totes les persones grans del municipi a la Plaça de l'Església. Seguidament els assistents van anar a la Missa Solemne, que excepcionalment es va celebrar a les 12h. En sortir, es va fer la foto oficial amb el gegant i la gent gran, ja tota una tradició d'aquesta celebració.

L'edició d'enguany va comptar amb una novetat abans del dinar: un photocall. La Sara, la dinamitzadora del Centre Cívic Can Mestres, va preparar-lo i els que van voler van poder fer-se una foto per guardar-la com a record. Després de la sessió de fotos al phocotall, hi va haver el dinar a càrrec de la Teva Barra, on es va compartir bon menjar i xerrades ben llargues entre els que hi eren presents.

Finalment, a les 17h hi va haver el concert a càrrec de la Coral de Sant Medir a la Sala Teatre. Tothom en va quedar molt content i va ser una molt bona vetllada. La 20a Edició de la Festa de la Gent Gran va ser tot un èxit. Ja és una festa consolidada al municipi on l'homenatje a la nostra gent gran és la principal motivació.

 

Darrera actualització: 17.12.2018 | 07:34

Imatges

Festa Gent Gran