Instal·lació de la fibra llesta per a la connexió a gran part del poble

Divendres, 1 de maig de 2020 a les 00:00

La Fibra ja està disponible a gran part del poble per a la connexió amb les operadores, tot i que amb algunes incidències.

Segons informa Emagina, l’empresa encarregada de la instal·lació de la fibra al municipi dins el projecte Xarxa Oberta -“Xarxa pública de fibra òptica en el conjunt del territori”, a data d'avui gran part de la ciutadania interessada ja es pot posar en contacte amb les empreses operadores que més li interessin per activar la connexió al seu domicili, ja sigui a través de la mateixa companyia Emagina o amb d’altres disponibles al mercat.

Tot i així, encara hi ha zones del poble on encara hi ha incidències que l’empresa instal·ladora està resolent i d’altres zones on no arriba la instal·lació general que va fer la Generalitat i que no va suposar cap cost per a l’Ajuntament.

En aquest darrer cas, el consistori té previst encarregar un estudi de viabilitat per conèixer l’abast econòmic i logístic de les obres i valorar si és possible ampliar aquesta instal·lació a les zones afectades i en quines condicions.

PER SABER SI TENIU COBERTURA:

Entreu a www.emagina.cat, clicant a la dreta a “Tens cobertura?”.

Si no trobeu la vostra adreça, podeu deixar una consulta i es posaran en contacte amb vosaltres:

- Consulta telefònica (Call Center): 931318787 (de dl a ds de 8 a 20h)

- Consulta per correu electrònic: sac@emagina.cat

Grans i mitjanes empreses:

- Contacteu amb el tècnic: david.fierrez@emagina.cat // 693593160

Darrera actualització: 01.05.2020 | 19:04