Èxit del concert de Partidaris en la inauguració de la nova Sala Teatre

Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 00:00

El concert de Partidaris i el tastet que va acompanyar la vetllada van ser tot un èxit d'assitència. Aquest va ser el primer concert fet al nou espai de teatre del poble, la Sala Teatre, coneguda com l'antiga Sala Parroquial. 

Després de fer-hi obres per a la millora tècnica i de confort, el 6 d'abril va tenir lloc el concert del grup maresmenc Partidaris que donà el tret de sortida al cicle de concerts programats a la sala des de la regidoria de cultura. Com ja es va escriure en la notícia "Iniciem el cicle de concerts a la Sala Teatre", tots els concerts aniran acompanyats d'un tastet per a qui vulgui prendre alguna cosa i sopar.

En el concert de Partidaris la sala era quasi bé plena i tots els assistents van poder gaudir de bona música al nou teatre del poble. La inauguració de l'espai va superar les expectatives dels organitzadors i es preveuen que els concerts, que es duran a terme el primer divendres de cada mes, siguin igual o millors que aquest primer. El públic es va mostrar molt satisfet i amb ganes de repetir. La voluntat és dotar l'equipament escènic de la Sala Teatre d'una selecció més àmplia d'actes culturals i apropar la cultura a tothom. És per això que us convidem a estar atents a els properes funcions, i fer d'aquest teatre un referent cultural al nostre poble. 

Propers concerts:

4 de maig a les 21:30
Maria Lamata: "Nu sobre fons gris"

Darrera actualització: 12.04.2018 | 08:47