Èxit d'assitència a la Sala Teatre

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 00:00

La Sala-Teatre està tenint molt bona acollida per part del públic.

El passat divendres 4 de maig l'orrienca Maria Lamata (veu i flauta travessera), acompanyada del guitarrista Armando Erenas i el violoncel de Martín Meléndez, va fer gairebé un ple d'assitents al seu concert "Nu sobre Gris". En el transcurs del mateix, la Maria va anar desgranant una sèrie de cançons, algunes conegudes de grans artistes i d'altres de pròpies, amb una gran qualitat i sensibilitat musical i una simpatia que va captivar el públic durant tot el concert.

 

Aquest espectacle està emmarcat dins el cicle de concerts que es duen a terme el primer divendres de cada mes, iniciat el 6 d'abril amb el grup "Partidaris" i que pretén potenciar la música de proximitat i de qualitat. Aquests concerts ofereixen la opció dels tastets i bar gestionats per l'Escola de Música d'Òrrius, per a aquells assistents que prefereixin sopar abans entre l'entorn íntim de la Rectoria i l'Hort del Rector o prendre alguna cosa durant el concert.

La Sala-Teatre també és escenari per a espectacles familiars, i una mostra de l'èxit i consolidació dels mateixos ha estat aquest diumenge 13 de maig "Contes Empaperats i Personatges Esbojarrats", de la Cia. Alma i la Mar de Contes, on els titelles van ser els protagonistes i van captivar grans i petits. En finalitzar, es va realitzar un sorteig amb "vals de regal" proporcionats per alguns comerços de l'associació "Argentona es Mou", una manera de col·laborar mútuament en la promoció del comerç de proximitat i la difusió de la cultura.

El proper concert dels divendres serà l'1 de juny i comptarem amb les músiques del món del trio "Zing", com a activitat que reb el suport de "Viu el Parc!" Parc Serralada Litoral, de la Diputació de Barcelona.

Ja estan a la venda les entrades (única ó amb tastets) a l'Ajuntament d'Òrrius. Preu: 5€ / 15€ (entrada + tastets)

Us hi esperem!

Darrera actualització: 05.06.2018 | 09:58