El Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona presenta el nou web Cuina sense pares

Dilluns, 16 d'abril de 2018 a les 00:00

El Servei de Salut  Pública de la Diputació de Barcelona, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, presenta el nou web Cuina sense pares, amb nova imatge, nous continguts, més receptes i adaptable a qualsevol tipus de dispositiu (mòbils, tauletes...).

Tot perquè els joves disposin d'informació d'utilitat i s'animin a cuinar plats diferents dels que acostumen a preparar-se, sota la premissa d'una alimentació saludable.

En el nou web trobaran tres taules setmanals amb propostes de dinars i sopars. En totes les receptes s'expliquen els ingredients i els utensilis necessaris, els passos a seguir, i s'ofereixen idees així com informació nutricional. Moltes receptes també es troben en format vídeo per facilitar la seva realització.
També s'ha incorporat un apartat nou Esmorzars i berenars amb propostes creatives per donar importància a aquests àpats, ja que s'ha detectat que el col·lectiu jove no esmorza o ho fa de manera incompleta.
A més a més, l'apartat Consells s'ha ampliat amb recomanacions sobre manipulació d'aliments i hàbits higiènics en l'alimentació, i s'han incorporat suggeriments per evitar el malbaratament d'aliments.
PER A MÉS INFORMACIÓ CLIQUEU LA SEGÜENT IMATGE:

Darrera actualització: 16.04.2018 | 15:02