Creació d'un curtmetratge sobre l'igualtat de gènere

Divendres, 31 de gener de 2020 a les 00:00

La regidoria de joventut i la de benestar social engeguen un nou projecte participatiu conjunt amb les persones joves com a protagonistes.

A través del recurs econòmic de la Diputació de Barcelona "Dones i LGTBI. Finançament en els àmbits d'igualtat de gènere i de la diversitat sexual, afectiva i de gènere" i amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre aquests aspectes, l'equip tècnic s'ha posat en contacte amb VIOLET'S, un equip de cinc dones emprenedores estudiants de  LEINN (Lideratge, Emprenedoria i Innovació) Iris Veras, Laura Puértolas, Marina Medina, Laura Roine i Gisela Romers, que lideraran el projecte i posaran a l'abast de les persones participants les eines necessàries per idear, desenvolupar i executar aquest curtmetratge sensibilitzador.

Les persones joves interessades en formar part d'aquest projecte inèdit a Òrrius han de tenir entre 15 i 29 anys i tenen una primera trobada el proper divendres 14 de febrer a les 18h al Centre Cívic Can Mestres. C/Vista al Montseny, 15. 08317 Òrrius. 

Més informació: Instagram: @violets.bcn

Darrera actualització: 04.02.2020 | 12:08