Concurs de relats breus per participar a la Mostra Literària del Maresme 2020 - XXXVIIa edició

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 00:00

El Consell Comarcal del Maresme amplia la Mostra Literària del Maresme amb un nou concurs literari de relats curts sobre el confinament.
 

BASES DEL CONCURS CLICANT AQUÍ

Presentació: fins el 30 de juny de 2020 al web del Consell Comarcal del Maresme

3 categories:

1) Infants fins a 11 anys 2) Adolescents de 12 a 17 anys 3) A partir de 18 anys.

S'atorgaran 3 premis per categoria, 2 d'ells concedits per un jurat escollit pel Consell Comarcal del Maresme i un tercer per votació popular.

El funcionament és ben senzill:

Els i les participants, que poden concursar presentant més d'un relat, han d'enviar les seves obres a través d' AQUESTA PLATAFORMA.

Una vegada comprovat que els escrits s'ajusten als requeriments del concurs, es publicaran, amb pseudònim, en aquest ESPAI WEB per tal de fer-los accesssibles a tothom i a partir del 30 de juny, data de finalització d'aquest concurs extraordinari, s'obrirà un termini de votació telemàtica perquè tothom pugui escollir el seu relat preferit.

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal del Maresme vol, a més d'incentivar la creativitat literària en aquest moment tan especial que estem vivint, ajudar el sector del llibre, i en concret a les llibreries de la comarca. És per això que els premis, que consisteixen en un lot de llibres de diferents imports en funció del premi, s'adquiriran en llibreries del Maresme a través del projecte LLIBRERIES OBERTES de la cooperativa SOM i l'agència Mortensen.

Seran les persones guanyadores les que escolliran els títols del lot de llibres guanyat i la llibreria on adquirir-lo.

 

Darrera actualització: 25.05.2020 | 12:56