Afectacions i talls de circulació a la carretera d'accés a Òrrius

Dilluns, 1 de juliol de 2019 a les 00:00

A partir del dia 2 de juliol s’iniciaran les tasques de millora i hi haurà un pas alternatiu amb semàfor. A partir del dia 9 fins a l'11 de juliol hi haurà talls de circulació entre les 10 del matí i les 4 de la tarda.

Des de finals del mes de maig estan tenint lloc les obres d'eixamplament i millora del drenatge en dos quilòmetres de la carretera d'accés a Òrrius. Aproximadament està previst que aquestes actuacions tinguin una durada de 5 mesos.

El proper 2 de juliol i fins al final de les obres hi haurà un pas alternatiu als vehicles a través de semàfors a la carretera BV5106 que enllaça Òrrius amb Argentona, Can Cabot, i Can Raimí. Aquesta no és l'única afectació que hi haurà, ja que a partir del dia 9 de juliol fins el dia 11 hi haurà talls de carretera entre les 10 del matí a 4 de la tarda a diversos punts de la via per la instal.lació de calaixos prefabricats de drenatge, que poden limitar l'accés o la sortida dels vehicles a alguns dels veïnats. Aquests horaris s'han establert amb la voluntat d'evitar impediments en els desplaçaments domèstics i laborals de primera hora del matí i de tornada a la segona part de la tarda. Els operaris informaran als conductors de les condicions per circular i de la situació de la carretera.

L’itinerari alternatiu serà a través de la C-60 i el tram de carretera BV-5106 entre la Roca del Vallès i Can Cabot. Es disposarà de senyalistes que informaran de les operacions de tall i les rutes alternatives. S’adjunten els itineraris alternatius d’accés i senyalització prevista.

Per a situacions d’emergència, es podrà permetre el pas de vehicles, amb una demora aproximada de 10-15 minuts. Es recomana que en cas d’emergència es posin en contacte amb el cap d’obra o encarregat per tal d’agilitzar les tasques de donar pas als vehicles abans de la seva arribada.

 

Darrera actualització: 04.07.2019 | 07:55