Concert de piano a l'Església d'Òrrius amb Marco Mezquida

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 12:58

Aquest dimarts teniu una ocasió molt especial per veure Marco Mezquida a l'Església d'Òrrius a les 20:30h. Encara queden 7 entrades!

Si esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb l'Albert Surià trucant al 607 657 136 o bé escrivint al correu albert@asi.cat.
Un cop començat el concert no es podrà accedir a l'Església.

Sobre Marco Mezquida:

Nascut el 1987 a Maó i llicenciat en piano jazz el 2009 a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), als seus 30 anys Marco Mezquida s'ha convertit en un dels músics més valorats i sol·licitats del panorama jazzístic i les músiques improvisades a Espanya, com demostra la seva intensa i versàtil activitat concertística, discogràfica i creativa al costat dels millors músics del país i col.laborant amb artistes de renom mundial com Lee Konitz.
Elogiat per la seva versatilitat i el seu potent magnetisme musical, és un dels artistes més complets i expressius de la seva generació.

Ha gravat més de 50 discos: 14 com a líder amb la seva pròpia música (composicions, improvisacions i arranjaments) i 36 discos més com a sideman o col·laborador en influents grups del panorama actual. Ha actuat en festivals i cicles de 25 països en 4 continents, en auditoris i clubs de jazz emblemàtics com el Kolner Philarmonie, Palau de la Música de Barcelona, Blue Note de Nova York, SF Jazz de San Francisco, Unterfarht de Munich, Bimhuis d'Amsterdam, Porgy and Bess de Viena, Jamboree de Barcelona, ​​BMC de Budapest, Cafè Central de Madrid i el Sometime de Tòquio. Ha composat música per 3 a obres de teatre i gravat 4 programes de televisió.

Una desena de premis (Altaveu 2015, premi Enderrock, 4 anys premiat Músic de l'Any per l'AMJM de Catalunya, etc.) jalonen la seva fulgurant carrera musical que combina amb la docència a l'Escola Superior d'Estudis Musicals i al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Ha actuat al Festival de Música i Sensacions d’Òrrius, i ara ho torna a fer dins la nostra programació de la Festa Major. Tot un privilegi per als veïns d’Òrrius.

 

Darrera actualització: 28.11.2017 | 10:40

Imatges

Cartell 2