Tanquem la temporada de tardor de la Sala Teatre amb Óscar Torres i teatre familiar

Dilluns, 17 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquest cap de setmana hem tancat la temporada de teatre amb un concert d'Óscar Torres la nit del divendres i teatre familiar "El Conte de Nadal" la tarda de diumenge.

Ja hem posat punt i final a la temporada de tardor de la Sala Teatre. Una temporada exitosa perquè el teatre del poble ja gaudeix d'un públic força consolidat que assisteix als espectacles programats.

El divendres va ser una nit exepcional per a tots els assistents al concert d'Óscar Torres a la Sala Teatre. El sopar en un lloc inèdit, com és la rectoria, va fer-lo d'allò més especial. Les persones que hi varen estar en van sortir molt satisfetes. La interpretació d'Óscar Torres va ser tot un èxit i va agradar molt al públic. Nit de divendres i nit d'un concert esplèndid a Òrrius. 

Diumenge a la tarda els més petits van poder gaudir de l'obra de teatre "L'Escudella de Nadal", on la interacció amb el públic va ser constant. Els nens i nenes van poder participar a l'obra de teatre i això ho va fer d'allò més entretingut. Grans i petits van estar molt contents i a gust, i a més a més els diners de l'entrada es van destinar íntegrament a La Marató de TV3.

La Sala Teatre s'acomiada d'aquesta temporada exitosa i us espera a la propera. Des de l'Ajuntament ja s'està treballant per portar més espectacles i concerts per a tothom. GRÀCIES!

Darrera actualització: 17.12.2018 | 07:33