Sergi Llongueras es proclama subcampió del món de trial 2018

Dimecres, 14 de novembre de 2018

El dissabte 10 de Novembre va tenir lloc a Chengdú (Xina) la competició més important i prestigiosa de tot el calendari de trial internacional: el campionat del món.

El català Sergi Llongueras, després de fer la millor temporada de la seva carrera esportiva fins al moment, arribava a Xina en un gran estat de forma i sent el favorit de la selección española per emportar-se medalla en aquest mundial.

He treballat moltíssim durant l’any per arribar fins aquí i sé que tinc el nivell per pujar al podi o fins i tot guanyar, ara només queda concentrar-me i donar el millor de mi en el moment precís”

Després de les semifinals disputades el dia anterior, en Sergi es classificava per la final en 3ª posició on només els 6 millors pilots podrien disputar-se el títol de campió del món el dia seguent.

Durant les semifinals m’he notat tal i com volia, concentrat, confiat i sense cometre cap error greu, ara només falta donar-ho tot a la final!”

El nivell de la final era altíssim, ens trobavem davant dels 6 millors pilots del món competint al màxim per aconseguir el desitjat títol mundial. Durant tota la final va estar tot molt ajustat, en Sergi, degut a dos errors a les zones 3 i 4, arribava a la última zona en 5ª posició.

Realment en aquell moment no sabia en quina posición estava, senzillament sabia que si donava el màxim i sortia bé, encara tenia possibilitats d’estar a dalt!”

Després que cap dels seus rivals aconseguís sumar la màxima puntuació en aquella zona, en Sergi va anar a per totes i va aconseguir sumar els 60 punts de la zona posant-se en segona posició davant del francés Nicolas Vallé. El guanyador va ser el britànic Jack Carthy que revalidava el títol aconseguit l’any passat.

Aquesta és la primera medalla d’en Sergi en un mundial Èlit i la primera que aconsegueix un català en un mundial des de fa molt de temps!

L’objectiu d’aquest mundial era pujar al podi però ara que ho he fet, només puc pensar en aconseguir la victoria l’any que ve!!”

Darrera actualització: 14.11.2018 | 13:48