Estrenem nou format de la revista Nova Àgora

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 00:00

La revista Nova Àgora canvia el seu format per fer-lo més pràctic i còmode per a tothom.

Des d'avui ja podreu tenir la Revista Nova Àgora que, aquest mes de novembre, ha canviat el seu format. El tamany s'ha reduït considerablement i ara és molt més fàcil de portar-la amunt i avall. Una publicació petita perquè hom pugui llegir-la allà on vulgui i no tingui dificultats per guardar-la o consultar-la.

També hi ha novetats pel que fa al contingut, ja que ara hi apareixeran notícies més centrades en els equipaments del poble, les activitats que s'hi ofereixen, els futurs esdeveniments, així com també seguir donant veu a tots aquells orriencs i orrienques que vulguin escriure i expressar les seves opinions relacionades amb el municipi. Esperem, doncs, que aquest nou format agradi a tothom i que sigui més dinàmic per a tots els lectors. Donem per inaugurada la nova etapa de la revista Nova Àgora, la revista municipal d'Òrrius.

Si voleu participar proposant temes o escrivint a la secció "Carta als lectors" ens ho podeu fer arribar a través del següent correu: comunicacio@orrius.cat

 

Darrera actualització: 29.11.2018 | 12:09